CookiesToshiba LX830 alles-in-een PC

7 juni 2012 08:46 door Hans Wind

Toshiba LX830 alles-in-een PCDe nieuwe Toshiba LX830 alles-in-één computer is voorzien een groot 58,4 cm (23,0 inch) touchscreen (op sommige modellen) met Full HD-resolutie. Deze veelzijdige PC verenigt volgens de fabrikant de mogelijkheden van een desktop-PC, tv, gamingconsole, videorecorder en digitale mediabibliotheek in één enkel apparaat.

De mix van video, geluid en computerfaciliteiten maakt de LX830 tot een entertainmentcentrum voor thuis.

“De LX830, uitgerust met de nieuwste generatie Intel CoreM-processors en overrompelende NVIDIATM-graphics, leent zich bij uitstek voor geavanceerde computing-, multimedia- en gamingtaken,” zegt Ronald Ravel, Country Manager van Toshiba Information Systems Benelux. “Het royale beeldscherm met zijn 10-point touch-technologie is ideaal voor gaming. De nieuwe, elegante voet zorgt voor stabiliteit bij touch-inputs op het edge-to-edge display.”

Geïntegreerde hybride tv-tuner

Het briljante 58,4 cm (23,0”) Full HD-beeldscherm wordt gecompleteerd door het rijke geluid van de ingebouwde Onkyo-stereoluidsprekers. De SRS Premium Sound 3DTM-audioverbeteringssoftware van SRS Lab levert een indrukwekkende surround-sound op met een diepe, volle bas en heldere hoge tonen.
Dankzij de geïntegreerde hybride tv-tuner (DVB-T/analoog) (op sommige modellen) is de LX830 de perfecte keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een tweede tv-toestel met alle voordelen van een volledig uitgeruste computer. Helaas zijn in Nederland op deze tuner geen HD zenders te ontvangen (red.)

Groot aantal poorten

De LX830 beschikt over een harde schijf met een opslagcapaciteit van maximaal 2 TB die voldoende ruimte biedt voor uitgebreide digitale muziek-, foto- en videobibliotheken. Verder is dit multi-inzetbare apparaat voorzien van een groot aantal poorten, waaronder maximaal vier USB 2.0-poorten en twee USB 3.0-poorten voor snelle dataoverdracht. Een van de USB 3.0-poorten heeft een USB Sleep-and-Charge-functie, die het mogelijk maakt externe multimedia-apparatuur op te laden, zelfs als de PC uitstaat. Via de HDMI-In-poort kunnen eenvoudig gamingconsoles en andere videobronnen worden aangesloten. En, last but not least, is de nieuwkomer voorbereid op ondersteuning van gebruikersinterfaces van de volgende generatie.

De LX830 wordt geleverd met een draadloze muis en een draadloos toetsenbord dat onder het beeldscherm opgeborgen kan worden wanneer het niet gebruikt wordt. De combinatie van het alles-in-één ontwerp en de draadloze accessoires, waardoor volstaan kan worden met een minimum aan kabels, betekent dat het speelklaar maken eenvoudig is.

Toshiba LX830 specificaties

• Full HD 58,4 cm (23,0 inch) 10-point touchscreen met LED-backlight, 1.920 x 1.080 pixels (16:9)
• Nieuwste Intel Core-processors
• GPU: nieuwste NVIDIA-graphics
• RAM: tot 16 GB DDR3 (1.600 MHz)
• Harde schijf met capaciteit van maximaal 2 TB
• Multi-kaartlezer
• DVD SuperMulti-drive, Blu-ray-rewritable drive (BD-RE), Blu-ray-ROM-drive
• HDMI-In, maximaal 4 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 (1 x Sleep-and-Charge-ondersteuning)
• WLAN (802.11b/g/n), Bluetooth 4.0, Fast Ethernet of Gigabit Ethernet
• Hybride tv-tuner (DVB-T/analoog) met MPEG-4 via DVB-T-ondersteuning
• Onkyo-stereospeakers, SRS Premium Sound 3D-ondersteuning
• 1,0 Mpixel webcamera
• Resolution+, Toshiba Media Controller, Touch Applications
• Draadloos RF-toetsenbord met 10-digit keypad, draadloze muis, IR Remote Control

Toshiba LX830 prijs en beschikbaarheid

De LX830 is naar verwachting eind juli 2012 leverbaar. De adviesprijs bedraagt € 999,- inclusief btw.

Bron: Toshiba