CookiesToshiba SL733 LCD LED TV serie

17 april 2010 20:44 door Hans Wind

Toshiba SL733 LCD LED TV serieDe Toshiba SL733 LCD LED TV serie is één van de eerste serie LCD-hdtv’s in Europa die compatibel zijn met Windows 7. De drie nieuwe hd tv’s uit deze serie zijn tevens voorzien van DLNA-certificering en de energiebesparende Edge LED-backlighttechnologie.

De doelgroep bestaat volgens Toshiba uit klanten die zich bewust zijn van zowel design als de prijs, maar die niet willen inleveren op kwaliteit. Dankzij de MetaBrain-chip van Toshiba biedt de SL733-serie uitstekende beeldkwaliteit met Resolution+, AutoView en Active Vision M100 HD (100Hz) Motion Enhancement, waarmee de bewegingswaas wordt verminderd door verdubbeling van het aantal weergegeven beelden. De SL-serie tv’s zijn vanaf april 2010 verkrijgbaar in Europa.

Dankzij de Edge LED Backlight-technologie zijn de glanzend zwarte tv’s extreem plat. Het stijlvolle, luchtige Air Lagoon-ontwerp van de SL733-serie geeft het chassis een glanzend, doorzichtig voorkomen, waarbij de randen overgaan van zwart naar transparant.

Eenvoudig delen van content
De tv’s in de SL733-serie sluiten perfect aan bij de Multi Screen Vision van Toshiba. Met deze nieuwe serie kunnen kijkers eenvoudig content overzetten tussen verschillende apparaten die met elkaar communiceren via verschillende verbindings- en synchronisatietools. De nieuwkomers zijn compatibel met DLNA®-specificaties voor probleemloze verbinding met andere apparaten met DLNA® in een thuisnetwerk. Daarnaast wordt ondersteuning geboden voor de innovatieve Toshiba Media Controller-software voor het eenvoudig delen van content. De Toshiba Media Controller maakt het streamen van video, audio en foto’s mogelijk op de televisie. Verder kunt u met de “afspelen op”-functie van Windows Media Player op een laptop met Windows 7 eenvoudig een gegevensstroom in gang zetten naar het tv-scherm vanuit een willekeurige map op een laptop.
Met een SD-kaartlezer en een USB-interface zijn de apparaten in de SL 733-serie uitgerust met de meest populaire interfaces ter wereld . De tv’s zijn wireless-ready (802.11a/b/g/n). Daardoor kan verbinding worden gemaakt met een draadloos thuisnetwerk via een WLAN USB-dongle. Daarnaast kunnen beginners met één druk op de knop netwerktoegang configureren en beveiligingsinstellingen opgeven dankzij ondersteuning van Wi-Fi® Protected Setup™ (WPS) .

De SL733-serie tv’s biedt tevens een uitgebreide selectie analoge interfaces, zoals SCART, composite video, component video, video, hoofdtelefoonuitgang en wooferuitvoer om te voldoen aan de behoeften van de meer traditionele gebruikers.

Ondanks het slanke ontwerp, bieden de tv’s in de SL-serie een geluidservaring van uitstekende kwaliteit dankzij de geïntegreerde Audyssey Equalizer, die de frequentiereactie van premium Hi-Fi-luidsprekers emuleert. De Audyssey Equalizer compenseert dominante of ondervertegenwoordigde frequenties en zorgt voor een levendig en goedgebalanceerd geluid in de gehele ruimte.

De tv’s in de SL 733-serie zijn tevens uitgerust met SoundNavi-technologie, waardoor de tv’s het best mogelijke geluid weergeven, ongeacht of de tv is geplaatst op een meubel, of is gemonteerd aan de wand. De technologie optimaliseert de geluidsinstellingen aan de hand van de manier waarop het apparaat is gemonteerd. Dat gebeurt zodra de gebruiker deze gegevens opgeeft bij het instellen van het apparaat.

Automatisch en gemakkelijk instellen
De SL 733-tv’s zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. Met Dolby® Volume-geluidsaanpassing bent u verzekerd van een constant volume dat u eenmalig instelt – zelfs tijdens een reclameblok, tijdens het zappen of wanneer u overschakelt naar een externe bron.
Wanneer u de tv voor de eerste keer inschakelt, selecteert de AutoView™-functie automatisch de optimale instellingen voor helderheid, contrast, gamma, scherpte en kleurverzadiging, waarbij rekening wordt gehouden met het omgevingslicht en de weergegeven content. De lichtomstandigheden worden constant in de gaten gehouden door de ingebouwde sensor voor omgevingslicht en deze past de instellingen indien nodig automatisch aan. Met AutoView™ hebt u altijd een perfect beeld, zonder dat u daar zelf iets aan hoeft te doen.

Energiebesparingstools
Met AutoView™ bespaart u tevens energie, omdat deze functie het LED-backlight dimt wanneer het omgevingslicht en de weergegeven content dit toelaten. De energiebesparingsmogelijkheden van de nieuwe SL-serie van Toshiba zijn verbeterd met de aan-/uitknop waarmee het apparaat volledig kan worden uitgeschakeld. Hiermee wordt de tv daadwerkelijk uitgeschakeld in plaats van dat het apparaat op stand-by wordt gezet.

• Full HD 16:9 LCD-paneel met Edge LED-backlight, 1920×1080 pixels
• Meta Brain-processor
• Resolution+
• ActiveVision M100HD Motion Enhancement 100 Hz
• AutoView™ voor optimale beeldinstellingen
• Compatibel met Windows 7
• DLNA-gecertificeerd
• WLAN-ready, WPS-ondersteuning voor eenvoudige WLAN-instellingen, gecertificeerd onderdeel: Dongle WLM-10U2
• 4x HDMI, 2x USB, 2x Scart, Component Video, CI+
• Audio-uitgang en Woofer-uitgang
• SD-kaartlezer
• REGZA-Link (HDMI CEC), InstaPort
• DVB-T, DVB-C, HD H.264
• SoundNavi, Audyssey EQ™, Dolby Volume
• Geschikt voor wandmontage of met voetsteun of arm
• Optie voor volledig uitschakelen
• Beschikbaar in de modellen 32SL733DG, 40SL733DG en 46SL733DG

Toshiba SL733 prijs en beschikbaarheid
• 32SL733 met 32 inch (81 cm) scherm met een adviesprijs van 1.049 Euro
• 40SL733 met 40 inch (102 cm) scherm met een adviesprijs van 1.249 Euro
• 46SL733 met 46 inch (117 cm) scherm met een adviesprijs van 1.699 Euro


Toshiba 32SL733 prijs vergelijking

Toshiba 40SL733 prijs vergelijking

Toshiba 46SL733 prijs vergelijking