CookiesCanalDigitaal Triple Sat met Philips HDTV ontvanger

24 november 2008 13:41 door Hans Wind

CanalDigitaal Triple Sat met Philips HDTV ontvanger Zonder al te veel drukte heeft CanalDigitaal haar assortiment producten voor de ontvangst van satellietontvangst uitgebreid met Triple Sat en twee nieuwe HD TV ontvangers. Allemaal geschikt voor de ontvangst van HDTV via de satelliet. De Triple sat is aanzienlijk eenvoudiger te installeren dan andere oplossingen voor ontvangst van 3 satellieten.

Triple Sat is een compacte oplossing voor ontvangst van digitale tv en digitale radio via de satelliet. Perfect voor iedereen die wil genieten van een veel uitgebreider internationaal (Engelstalig) zenderaanbod.

Met behulp van de Triple sat ontvangt u de vrij te ontvangen zenders op ASTRA 19,2, ASTRA 23,5 én ASTRA 28,2, mits u vrij zicht op het zuiden heeft.

Philips-DSR-8121 HDTV ontvangerDe Triple sat is bij uitstek geschikt voor iedereen die wil genieten van een veel uitgebreider internationaal (Engelstalig) zenderaanbod. Daarnaast is de Triple sat-schotel strak vormgegeven en compacter dan de meeste schotels, waardoor de schotel makkelijker op een onopvallende plek kan worden geplaatst. Deze schotel past ook prima op een balkon al dan niet in combinatie met een tegelvoet.

Met een geregistreerde CanalDigitaal smartcard kunt u ook Nederland 1, 2 en 3 ontvangen. Wanneer u een abonnement neemt op een van de zenderpakketten voor tv en radio, kunt u ook de populaire commerciéle omroepen en andere veelbekeken zenders (waaronder een HDTV pakket) kijken.

Het grote voordeel van de Triple sat is dat u ook kunt genieten van het aanbod aan vrij te ontvangen zenders op ASTRA 28,2: de satellietpositie waar o.a. diverse zenders van de BBC en ITV te zien zijn.

De Triple sat bevat de volgende onderdelen:
• CanalDigitaal smartcard
Voor ontvangst van de gecodeerde zenders in combinatie met een geschikt zenderpakket.
• Kies uit een Philips DSR 7121 óf Philips DSR 8121 HDTV-satellietontvanger
De zilverkleurige DSR 7121 HDTV-ontvanger is geschikt voor ontvangst van zowel SD- als HD TV-zenders. Met de DSR 8121 kunt u bovendien ook programma’s opnemen met behulp van de ingebouwde harde schijf. De Triple sat is ook verkrijgbaar zónder satellietontvanger wanneer u alleen uw schotelset wilt vervangen.
• Coaxkabel
20 meter coaxkabel (wit) geschikt voor gebruik met satelliettelevisie en -radio.
• Triple LNB
Voor ontvangst van zenders op ASTRA 19,2, ASTRA 23,5 en ASTRA 28,2 op maximaal twee satellietontvangers.
• 45cm Triple Sat-schotelantenne
Compacte schotel (zwart, antraciet of rood) van topkwaliteit voor stabiele ontvangst van radio- en tv-signalen via de satelliet.
• Installatiehandleiding
Tekst en uitleg over het installeren van uw complete set.

Er zijn meerdere oplossingen voor ontvangst van ASTRA 19,2, ASTRA 23,5 en ASTRA 28,2. De Triple sat wordt gekenmerkt door een vrij eenvoudige installatie ten opzichte van andere ontvangstoplossingen voor meerdere satellietposities. De satellietspecialist bij u in de buurt kan u verder adviseren over de mogelijkheden.