CookiesUPC Alles-in-1 Basis pakket met 15 HD TV zenders

3 september 2013 13:54 door Hans Wind

UPC Alles-in-1 Basis pakket met 15 HD TV zendersOp 4 september komt UPC met nieuwe Alles-in-1 pakketten voor digitale televisie, internet en telefonie. UPC verhoogt de internetsnelheden en het tv-aanbod voor nieuwe en bestaande klanten. Met het nieuwe standaard pakket, Alles-in-1 Power, biedt UPC nu 120 Mb internet en 15 HD-zenders voor 50 euro per maand.

Hans Blom, Directeur Marketing en Sales van UPC: “De nieuwe pakketten sluiten nauw aan op de vraag van onze klanten naar meer digitaal aanbod op televisie en meer internetsnelheid. Zij maken steeds vaker gebruik van meerdere mobiele apparaten, zoals tablets en smartphones, waarmee zij continu online zijn.”

Hogere internetsnelheid

De nieuwe standaard is het pakket Alles-in-1 Power, met 120 Mb internet en 70 digitale zenders waarvan 15 in HD voor 50 euro per maand. Deze is volgens UPC toegespitst op de behoefte van steeds meer Nederlands huishoudens, die continue en met meerdere schermen tegelijk van internet en TV gebruikmaken.
Voor minder intensief gebruik is er het Alles-in-1 Basis pakket met 50 Mb internet en 70 digitale zenders, waarvan 15 in HD, voor 40 euro per maand. Voor grootgebruikers zoals grote gezinnen, gamers en thuiswerkers is er het Alles-in-1 Extra Power pakket, met 200 Mb internet, 110 zenders waarvan 33 in HD voor een porijs van 65 euro. Binnen alle pakketten kunnen klanten ‘multi screen’, op tv, laptop, ipad en iphone digitaal tv kijken. Een telefoonabonnement is hierbij inbegrepen.

Op dit moment test UPC op diverse plekken in haar netwerk bij klanten thuis internet met snelheden van 500 Mb.

Opties bij de pakketten

Premium film- en sportkanalen zoals Film1, HBO en FOX Sports plus onbeperkt bellen blijven een optie bij de diverse pakketten. De Horizon Mediabox, waarmee het mogelijk is om tot vier programma’s tegelijkertijd op te nemen, eigen foto’s en video’s draadloos op tv te kijken en met speciale internet apps voor tv, is nu een extra optie geworden bij het Power en Extra Power pakket.

Klanten van UPC zullen worden benaderd met een passend advies waarmee zij over kunnen stappen naar de nieuwe standaard van 120 Mb. UPC verwacht dat tot 70% van haar klanten hier gebruik van gaat maken.

Bron: UPC