CookiesUPC komt met HBO kanalen

10 december 2012 13:36 door Hans Wind

UPC komt met HBO kanalenVanaf dinsdag 11 december is Home Box Office (HBO) beschikbaar bij UPC Nederland. Voor € 15,- per maand biedt UPC klanten die kiezen voor HBO drie reclamevrije 24-uurs HD-kanalen of drie standaard digitale kanalen, inclusief HBO On Demand. UPC voegt HBO GO, de online streamingdienst, in de eerste helft van 2013 toe aan het aanbod.

Vanaf 11 december kunnen klanten van UPC via www.upc.nl/hbo HBO bestellen. De zenders HBO HD, HBO2 HD en HBO3 HD zijn te zien op de kanalen 150, 151, 152. Klanten met UPC Digitale TV, zonder HD-mediabox, ontvangen HBO op de kanalen 153, 154 en 155. Daarnaast krijgen alle HBO-abonnees toegang tot HBO On Demand waarmee ze op elk gewenst moment toegang hebben tot een uitgebreid aanbod aan series, films en documentaires.

Nu dat ook UPC HBO aanbiedt, kan het Amerikaanse abonneekanaal vanaf 11 december in vrijwel heel Nederland bekeken worden. “Met het aantreden van UPC als aanbieder van het HBO-pakket is het ons gelukt om in minder dan één jaar tijd het overgrote deel van de Nederlandse bevolking de kans te bieden om kennis te maken met de kwalitatieve content van HBO. We zijn dan ook erg trots om een grote televisieaanbieder als UPC onze partner te mogen begroeten”, aldus Jaap Bruijnen, General Manager HBO Nederland.

Mark Giesbers, Directeur Marketing en Content van UPC Nederland, voegt hier aan toe: “Door de overeenstemming met HBO kunnen we onze klanten een nog completer aanbod aan topfilms en -series bieden dan we al doen. We willen zo goed mogelijk voorzien in de kijkbehoeften van onze klanten. Daarin zetten we vandaag weer een belangrijke stap.”

HBO On Demand maakt het voor klanten mogelijk om hun favoriete programma’s op een zelf te bepalen moment te bekijken. Dat kan zo vaak als gewenst, inclusief onbeperkt pauzeren, terugspoelen en vooruitspoelen. Het aanbod op HBO On Demand bestaat uit actuele content die op de kanalen te zien is geweest met de nieuwste afleveringen en seizoenen van onder meer Boardwalk Empire, Treme en Parade’s End.

HBO biedt de nieuwste series en de grootste films; met Nederlandse ondertiteling, zonder reclame-onderbrekingen. Abonnees mogen originele HBO-producties vaak binnen 24 uur na de Amerikaanse première in Nederland verwachten. Zo waren afleveringen van Game of Thrones, The Newsroom en Girls steeds één dag na de Amerikaanse uitzending in Nederland te zien.

Bron: UPC