CookiesUPC Horizon Extra Mediabox introductie

4 maart 2015 09:03 door Hans Wind

UPC Horizon boxUPC lanceert vandaag de Horizon Extra Mediabox. Met deze extra functie op de Horizon box kunnen klanten programma’s die via hun Horizon Mediabox zijn gestart op elk gewenst moment verder bekijken op een andere plek in huis. De Horizon Extra Mediabox functie is beschikbaar voor alle UPC-klanten die reeds in het bezit zijn van een Horizon Mediabox. De Horizon Extra Mediabox is de eerste drie maanden gratis en is daarna verkrijgbaar voor € 5 per maand.

UPC vindt het belangrijk dat klanten overal en wanneer ze dat willen gebruik kunnen maken van de geleverde diensten. Met de introductie van de Horizon Extra Mediabox wordt dit volgens UPC nog eenvoudiger. Opnames en Video on Demand-diensten die op de bank zijn gestart kunnen hiermee op ieder gewenst moment verder bekeken worden in bijvoorbeeld de slaapkamer.

Hans Blom, Directeur Consumentenmarkt: “De introductie van de Horizon Extra Mediabox past in de strategie om onze klanten altijd en overal te laten genieten van al onze diensten. Met de introductie van deze nieuwe dienst zetten we daarin voor klanten van UPC een volgende belangrijke stap. We spelen in op de wens om altijd en overal televisie te kunnen kijken en zorgen ervoor dat zowel het kijkplezier als gebruikersgemak voor onze klanten wordt vergroot.”

Met de extra functie hebben klanten van UPC, net als met de Horizon Mediabox, toegang tot persoonlijke kijktips en eigen media in HD beeldkwaliteit. Er kunnen maximaal twee Horizon Extra Mediaboxen met de Horizon Mediabox verbonden worden.

Horizon Mediabox

Met de Horizon Mediabox hebben klanten van UPC toegang tot onder andere televisie en persoonlijke kijktips. Daarbij kunnen de klanten eigen media eenvoudig streamen vanaf de tablet of smartphone naar de extra televisie.

De Horizon Mediabox zal binnenkort ook beschikbaar worden voor Ziggo-klanten. De exacte introductiedatum hiervoor is nog niet bekend. Om de introductie van de Horizon Extra Mediabox zo goed mogelijk te laten verlopen wordt deze momenteel uitgebreid getest.

Bron: UPC