CookiesUPC Horizon mediabox krijgt grote update

14 mei 2013 15:00 door Hans Wind

UPC Horizon mediabox krijgt grote updateAlle UPC Horizon Mediaboxen krijgen in juni een grote software-update. Daarnaast krijgen krijgen alle klanten met een Horizon Mediabox voor eind juli een nieuwe, meer uitgebreide afstandsbediening gratis thuisgestuurd. Deze wordt tevens standaard meegeleverd aan alle klanten die nu kiezen voor Horizon TV. Door de combinatie van de software-update en de nieuwe afstandsbediening wordt Horizon TV volgens UPC sneller, gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en verbetert de stabiliteit van de Horizon Mediabox.

UPC informeert al haar klanten die gebruik maken van Horizon TV deze week over de aankomende vernieuwingen. Begin juni worden zij in meer detail geïnformeerd wanneer zij de software-update en de nieuwe afstandsbediening kunnen verwachten. UPC zal de software automatisch op de Horizon Mediabox installeren, net als bij de vorige updates.

Door de software-update, genaamd H2, vernieuwt UPC het menu van Horizon TV, waardoor klanten makkelijker en sneller kunnen navigeren. Door de verbeterde menustructuur kunnen zij sneller dan met de huidige softwareversie vinden wat zij zoeken. Er wordt ook meer programma-informatie geleverd. Daarnaast biedt de verbeterde opmaak van het menu meer overzicht.

Nieuwe UPC Horizon afstandsbediening

Horizon nieuwe afstandbediening

De nieuwe afstandsbediening voor de Horizon Mediabox wordt voor eind juli toegestuurd aan alle ruim 145.000 klanten die op dit moment gebruik maken van Horizon TV. Deze nieuwe afstandsbediening vervangt de huidige afstandsbediening. Het blijft mogelijk de huidige afstandsbediening te gebruiken en klanten kunnen hem behouden als reserve.

De nieuwe afstandsbediening bevat handige sneltoetsen naar functies die door klanten veel gebruikt worden, zoals de TV Gids, On Demand, en programma-informatie. De nieuwe afstandsbediening bevat ook een QWERTY-toetsenbord. Hierdoor kunnen klanten teksten voor zoekopdrachten of de Facebook en Twitter apps eenvoudig invoeren.

Hans Blom, Directeur Marketing & Service bij UPC Nederland: “Wij voeren deze vernieuwingen door op basis van klantreacties en ons eigen verbeterprogramma. Wij blijven Horizon TV ontwikkelen, zodat de dienst meegroeit met klantbehoeften en nieuwe technologische ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij onze klanten relevante en innovatieve diensten blijven bieden.”

Bron: UPC