CookiesVidzone voor PS3 kreeg update

26 april 2010 16:03 door Hans Wind

Vidzone voor PS3 kreeg updateSony Computer Entertainment Europe kondigt aan dat de videoclip-op-aanvraagdienst VidZone op de PlayStation 3 ( PS3 ) in april VidZone TV heeft gelanceerd. Tijdens de eerste negen maanden van zijn bestaan passeerden meer dan 380 miljoen videoclips de revue op VidZone. Op de splinternieuwe VidZone TV kun je kiezen uit meer dan honderd voorgeprogrammeerde muziekkanalen, door VidZone uitgekozen of samengesteld op maat van je stemming en muzieksmaak.

Dankzij de nieuwe VidZone-update die sinds 22 april j.l. verkrijgbaar is, kunnen de meer dan drie miljoen VidZone-gebruikers gewoonweg een muziekkanaal kiezen en van de muziek genieten. Geen tijd om zelf een playlist samen te stellen of in de muziekbibliotheek te zoeken? Wil je een bepaald genre bij een bepaalde stemming? Op zoek naar muziek uit jaar x? Of naar genre y of artiest z? Of wil je gewoon wat rondneuzen? Vind het kanaal op jouw maat via de zoekfunctie. Zoek op ‘Artiest’ (van Alicia Keys tot Tiësto), ‘Genre’ (van rock en pop tot hiphop en Bollywood), ‘Jaar’ (van de jaren 1970 tot 2010), ‘Label’ (van majors tot indielabels zoals Sony Music en Skint Records) of ‘Algemeen’ (van karaokeklassiekers tot partykrakers en muziek uit games) – en presto: je creëert zelf je eigen muziekervaring op tv!

Louisa Jackson, Director of Content and Marketing bij VidZone Digital Media: “VidZone brengt de wereld van de muziek visueel tot leven in je woonkamer. Het is een prachtig voorbeeld van hoe IPTV moet werken. VidZone stuurt content van topkwaliteit naar het grootste scherm in je huis en maakt nieuwe non-stopmuziekkanalen onbeperkt toegankelijk. Bovendien biedt dit systeem een ongekende keuze en alle troeven van interactiviteit. Of je nu kiest voor de klassiekers of iets nieuws een kans geeft, op VidZone vind je werkelijk alles. Van Chart TV, exclusieve content, premières van videoclips tot interviews met artiesten, een blik achter de schermen en livesessies. Helemaal gratis!”

Isabelle Tomatis, European Marketing Manager, Hardware & Platform: “Dankzij VidZone TV genieten onze fans voortaan via de PlayStation 3 op nog meer manieren van muziek op hun tv. Bij VidZone trek jij aan de touwtjes: je krijgt de volledige controle over je muziek. Bovendien krijg je via VidZone toegang tot Blu-rayfilms, Play™TV, spelletjes en het internet. Nóg een reden om van je PS3 het home-entertainmenthart van je huis te maken.”

VidZone is gratis en gebruiksvriendelijk. Download gewoon de VidZone-toepassing via de PlayStation Store, open ze via het muziekicoontje op de PS3 XrossMediaBar (XMB) en je bent vertrokken. Je kunt met VidZone TV van een van de nieuwe, voorgeprogrammeerde muziekkanalen genieten of via VidZone On-Demand videoclips aanvragen en afzonderlijk bekijken. Het beeld pauzeren, door- of terugspoelen en dingen overslaan doe je in een handomdraai. Bovendien kun je een eigen bibliotheek met gestreamde muziek en een aangepaste playlist voor elke gelegenheid samenstellen.

Andere nieuwe toepassingen en verbeteringen van de VidZone upgrade:
• Nieuw draaiend hoofdmenu – een draaiend scherm met een nieuwe look om links naar VidZone te kiezen: TV, Selectie, Op Aanvraag, Instellingen en binnenkort nog andere toepassingen.
• Verbeterde zoekfunctie – voer gedeeltelijke zoekopdrachten uit – bijv. ‘Kill’ voor Killers.
• Rechtstreeks games kopen – koop games en content uit de PlayStation Store zonder de VidZone-toepassing te verlaten.
• Nieuwe toepassingen op volledig scherm – zie welke videoclip eraan komt. Er is ook een knop voor alle functies en een ticker bar.
• Videoclip van de Dag – met de steun van de muzieksector krijg je elke dag een nieuwe, ultieme videoclip van de dag te zien zodra je de toepassing opent.
• E-mailinstellingen – Voortaan kun je je in- en uitschrijven voor e-mails via Instellingen > Help. Wie op de hoogte wil blijven van updates of wedstrijden van VidZone, moet zich eerst via e-mail inschrijven.

Bron: Sony

 
Sony PS3 160GB prijs vergelijking
 
 
 
Sony PS3 320GB prijs vergelijking