CookiesVogel’s 8000 serie vloerstandaard voor HDTV

10 juli 2009 08:56 door Hans Wind

Vogel's 8000 serie vloerstandaard voor HDTVVogel’s, bekend van bevestigingssystemen en meubelen voor audio- en videoapparatuur, kondigt de lancering aan van de nieuwe 8000 Serie Vloerstandaard – een praktisch bevestigingssysteem voor een HD TV voor diegenen die op zoek zijn naar een goed alternatief voor wandsteunen.

Wilt degenen die de flexibiliteit willen hebben om de HDTV overal in de kamer te kunnen plaatsen is deze vloerstandaard een goed alternatief. De nieuwe 8000 Serie vloerstandaard met type aanduiding EFF 8340 neemt minder ruimte in beslag dan een traditioneel flatscreen meubel en biedt nog steeds de mogelijkheid om bijvoorbeeld een Blu-ray speler, HD decoder of een game console onder de TV op te bergen dankzij een geïntegreerde A/V-drager.

Flatscreens tussen de 32 en 50 inch (81 cm – 127 cm), tot 45 kilo, kunnen op de gewenste positie gebracht worden dankzij de verstelbare hoogte en de 30 graden draaioptie naar twee kanten biedt de gebruiker de mogelijkheid om televisie te kijken vanuit een optimale kijkpositie.

Kabels en dominostekkers kunnen netjes uit het zicht gehouden worden dankzij de kabelkolom en de verhoogde voet met opbergmogelijkheid.

Montage wordt vereenvoudigd door de ingebouwde waterpas zodat u zeker kan zijn dat uw HDTV recht hangt. Dankzij het smart AutoLock® single click systeem blijft uw TV daarna stevig op zijn plaats.

Beschikbaarheid 8000 Serie vloerstandaard
De 8000 Serie vloerstandaard is verkrijgbaar in zwart als EFF 8340BL of in een combinatie van zwart en wit als EFF 8340W. De adviesprijs voor beide modellen is prijs is € 359,95.
Voor een actuele prijsvergelijking voor deze vloerstandaards kunt u een kijkje nemen bij Kieskeurig

Bron: Vogels’s