CookiesVogel’s SoundMount – een TV ophangbeugel met soundbar

18 november 2015 10:58 door Hans Wind

Vogel's SoundmountDe Vogel’s SoundMount is een nieuwe combinatie van een tv-ophangbeugel met soundbar, die wordt geleverd met een draadloze subwoofer voor betere basweergave.

Doordat de Soundbar bij de Vogel’s SoundMount geïntegreerd is in de tv-beugel, draait de geluidsweergave mee met de stand van de tv. De maximale draaihoek is 60 graden naar links of rechts.

Ook muziek beluisteren kan via de SoundMount. De koppeling met een smartphone, tablet of andere geluidsbron kan worden gemaakt via Bluetooth waarna je geluid naar de soundbar kunt streamen.
Volgens de fabrikant heeft een ‘Golden Ears Team’, bestaande uit muziek- en filmspecialisten van Vogel’s, de SoundMount uitvoerig getest en ontwikkeld voor een optimale geluidsweergave.

De installatie is volgens Vogel’s eenvoudig: hang de SoundMount aan de wand en sluit de kabels aan. De SoundMount is gemaakt van robuuste, hoogwaardige materialen, net zoals de eerder geïntroduceerde DesignMount. Alles wat je nodig hebt, zit in de verpakking. Voor de bediening gebruik je de afstandsbediening van je tv. Zet je de tv aan, dan schakelt de SoundMount in. Zet je de tv uit, dan volgt de SoundMount. Ook het volume regel je met je televisie-afstandsbediening. Vogel’s tv-beugel is geschikt voor flatscreen-tv’s met een diameter van 40 tot 65 inch van maximaal dertig kilo. Het vermogen is 300 watt.

Vogel’s SoundMount prijs en beschikbaarheid

De Vogel’s SoundMount is vanaf nu beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van 799 euro.

Bron: Vogel’s