CookiesVogels TriMotor TV ophangsysteem introductie

16 januari 2008 11:43 door Hans Wind

Vogels TriMotor TV ophangsysteem introductieVogel’s, Europees marktleider in innovatieve ophangsystemen voor flatscreens, kondigt vandaag de lancering van de TriMotor™ aan. Dit is de vijfde aanvulling op de reeks van op afstand bedienbare steunen binnen een half jaar.

TriMotor – drie motoren voor beweging in meerdere richtingen
De TriMotor™ is, zoals de naam suggereert, uitgerust met drie motoren en zorgt voor een op afstand bedienbare beweging naar voren, naar achteren, 15 graden gekanteld en 20 graden gedraaid naar links en rechts.

Op de meegeleverde afstandsbediening zit een ’Auto Home’ functie en de TriMotor is uitgerust met een programmeerbaar Screen Protection System (SPS™) dat beschadigingen aan het scherm of de muur voorkomt.

De TriMotor™ voegt zich bij de Glider™. Deze baanbrekende, op afstand bedienbare wandbevestiging van Vogel’s werd begin september geïntroduceerd. De TriMotor™ en Glider™ zijn beide op afstand bedienbare LCD/Plasma TV muurbevestigingen ontworpen voor universeel gebruik (VESA-compatibel). Beide systemen zijn volledig complementair en zijn op hetzelfde niveau geprijsd:

â—‹ De TriMotor™ is geschikt voor middelgrote tot grote schermen (37″ – 52″), terwijl de Glider™ zich richt op de markt voor grote en extra grote schermen (42″- 60″).
â—‹ De TriMotor™ is ontworpen voor consumenten die prijs stellen op een groot aantal bewegingsrichtingen (draaien, kantelen en bewegen naar voren). De Glider™ is optimaal voor een beweging in één richting met een maximale hoek.

Vogel’s introduceerde dit jaar een serie van op afstand bedienbare flatscreen bevestigingssystemen en -staanders, genaamd EMO™ (Electronic Motion). De snelle uitbreiding van de EMO™ reeks benadrukt Vogel’s toewijding om met een hoog kwaliteitsniveau aan de verschillende wensen van consumenten tegemoet te komen in een snel veranderende markt.

Gerdi Vogels, General Manager, legt uit: “Als vooraanstaande partner in muurbevestigingssystemen, ligt de focus voor 2008 op het tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar elektronische op afstand bedienbare steunen. Vogel’s demonstreert met de introductie van het vijfde op afstand bedienbare product zijn toewijding aan deze elektronische revolutie, die voor iedereen gebruiksvriendelijk is.” Meer innovaties zullen in 2008 gepresenteerd worden.

Bron: Vogel’s