CookiesWijzigingen in Interactieve TV aanbod KPN

7 mei 2012 20:54 door Hans Wind

Wijzigingen in Interactieve TV aanbod KPNDe afgelopen tijd zijn de Alles-in-één pakketten van KPN verbeterd. Onder meer door een ‘upgrade’ van het vaste netwerk is de internetsnelheid voor klanten met het Standaard pakket verhoogd van 20 Mbit/s naar 40 Mbit/s. Sinds september 2011 is het voor klanten met Interactieve TV mogelijk om live tv te kijken op de tablet en laptop én door een exclusieve samenwerking met Spotify krijgen KPN-klanten sinds oktober j.l. Spotify Premium vanaf een Alles-in-één Standaard pakket. Daarnaast zijn onlangs 10 populaire Nederlandse tv-zenders in HD-kwaliteit opgenomen in het basis zenderpakket.

Nu wordt per 2 juli 2012 een aantal nieuwe zenders toegevoegd aan het basispakket van Interactieve TV zoals 24Kitchen. Vanaf eind juni a.s. gelden er ook nieuwe prijzen. Alle klanten worden hier persoonlijk van op de hoogte gesteld per brief in de periode van 7 mei tot 4 juni a.s.

Per 24 juni a.s. gaan de prijzen van alle pakketten met Interactieve TV met 1,- euro per maand in prijs omhoog. Een Alles-in-één Standaard pakket (Internet tot 40 Mbit/s, Bellen, Interactieve TV met 55 populaire tv-zenders) kost bijvoorbeeld voortaan 56,- euro per maand in plaats van 55,- euro per maand. De prijs van het Interactieve TV pakket werd voor het laatst gewijzigd in mei en juni 2011.

Aan het basispakket van Interactieve TV worden per 2 juli a.s. nieuwe zenders toegevoegd:
• 24Kitchen (een 24/7 zender over alles wat met gezond eten te maken heeft)
• MediaSet (populaire Italiaanse zender)
• Investigation Discovery (misdaad)
• Discovery HD
• De Italiaanse zender Rai Uno verdwijnt.

Aan het Plus Pakket worden de nieuwe zenders Style en Animal Planet 24 toegevoegd en Videotheek Thuis krijgt er nieuwe series bij. Het HD Pakket wordt uitgebreid met Eurosport HD.

Voor meer informatie over de nieuwe prijzen en zenders van pakketten met Interactieve TV kunt u terecht op de KPN website.

Bron: KPN