CookiesXimon films beschikbaar op Samsung Smart TV

6 november 2012 13:13 door Hans Wind

Ximon films beschikbaar op Samsung Smart TVMet een Samsung Smart TV kun je nu ook de Video On Demand dienst van Ximon bekijken. Ximon levert kwaliteitsfilms, documentaires en tv-series direct op je televisie via de Ximon app.

Via de zogenaamde Smart Hub van de Samsung HD TV heb je direct toegang tot de films en series uit de Ximon catalogus met een Ximon account. Ximon heeft al meer dan 2500 titels online staan en dagelijks worden nieuwe aanwinsten toegevoegd aan de catalogus.

‘All you can watch’ abonnement

Ximon is de enige Nederlandse video-on-demand dienst die kijkers een ‘all you can watch’ abonnement biedt: Ximon Plus. Hiermee kun je voor € 9,50 per maand onbeperkt films en series uit de Plus catalogus kijken. Naast Ximon Plus kun je op het Samsung platform gebruik maken van prepaid-tegoed om films en afleveringen via de applicatie te starten.

De Ximon Smart TV app is nu beschikbaar voor de volgende Samsung 2012 modellen:

• LED 9000 Series Smart TV
• LED 8000 Series Smart TV
• LED 7000 Series Smart TV
• LED 6000 Series Smart TV
• LED 5000 Series Smart TV

• Plasma 8000 Series Smart TV
• Plasma 7000 Series Smart TV
• Plasma 6000 Series Smart TV
• Plasma 500 Series Smart TV

Daarnaast komt de Ximon app binnenkort ook beschikbaar voor 2011 modellen Samsung Smart TV en andere Samsung devices met toegang tot de Smart Hub.

Volg de volgende stappen om een film of tv-serie te kijken op Samsung Smart TV:

1. Maak een Ximon account aan
Als je nog geen Ximon account hebt, dan kun je deze gratis aanmaken. Met je account kun je niet alleen inloggen op de Samsung Smart TV app, maar ook op ximon.nl en de iPad app.

2. Kies een tegoed
Om films en tv-series te kijken op je Samsung Smart TV heb je tegoed nodig. Zowel Pay Per View, Prepaid als Ximon Plus kun je gebruiken op de Smart TV. Alle drie kun je alleen afrekenen en opwaarderen via Ximon.nl.

3. Log in en kijk via de Samsung Smart TV
Ga naar de Ximon app in de Samsung Smart Hub, log in met je Ximon account en je tegoed is direct beschikbaar. Browse door de catalogus en kies de film of tv-serie de je wilt kijken.

Wil je eerst even rondkijken in de app voordat je tegoed aanschaft, dan kan dat ook.

De prijzen voor de Ximon diensten vindt u op hun website.

Bron: Ximon