CookiesXimon VoD beschikbaar op Sony Bravia TV

7 juni 2013 07:22 door Hans Wind

Ximon VoD beschikbaar op Sony Bravia TVXimon, een video-on-demand (VOD)-dienst voor binnen- en buitenlandse kwaliteitsfilms en series is nu beschikbaar op Sony Bravia TV’s. Met de Ximon-applicatie kunnen gebruikers in Nederland meer dan 3.400 films en series ‘on demand’ kijken. Ximon is de eerste VOD-dienst op het Sony Entertainment Network in Nederland en de service kan worden gebruikt via ‘pay per view’ of op abonnementsbasis.

Op de afstandsbediening van de Bravia-televisies zit de SEN-knop (Sony Entertainment Network) die direct toegang biedt tot het entertainmentmenu en de Ximon-app. De Ximon Smart TV-app is beschikbaar op de Sony Bravia 2012- en 2013-modellen.

De volledige lijst staat op de Ximon website.

Om films en tv-series te kijken op een Sony Smart TV heb je krediet nodig en dit kun je verkrijgen door te kiezen voor Pay Per View, Prepaid of het Ximon Plus- abonnement. Alle drie de mogelijkheden zijn af te rekenen en op te waarderen via Ximon.nl. Ximon is naar eigen zeggen de eerste en enige Nederlandstalige video-on-demand-dienst die kijkers een ‘all you can watch’-abonnement biedt. Met ‘Ximon Plus’ kan je onbeperkt films en series uit de Plus-catalogus bekijken. Het Ximon Plus-abonnement kost 9,50 euro per maand en biedt onbeperkt toegang tot meer dan 2.950 titels

Bron: Sony