de Beste tv van 2018

Op Zoek Naar De Beste TV van 2018? Vergelijk hier de beste koop! Zie de Smart TV’s + 4K

Als je zoekt naar een nieuwe televisie, dan merk je dat er een groot aanbod is. Doordat je veel keuze hebt, kan het ingewikkeld lijken om de beste tv te vinden. Echter, als je rekening houdt met bepaalde specificaties, dan wordt het vinden van het ideale model aanzienlijk vereenvoudigd. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar de beeldscherpte, de aansluitmogelijkheden en wellicht de smart tv functies. Het is daarnaast belangrijk om rekening te houden met de programma’s die je bekijkt en de locatie waar je de tv zal neerzetten. Aan de hand hiervan kun je letten op het formaat van je tv, de resolutie, het geluid, de montage en eventuele aansluitingen. Natuurlijk is het ook belangrijk om na te gaan welk type tv bij je past. In dit artikel vertellen we je over de 10 best verkochte televisies van het jaar. Je kunt zo eenvoudig de beste tv voor jouw behoeften vinden.

De Beste TV van 2018

Om het navigeren door deze uitgebreide recensie voor je te vergemakkelijken, sommen we hieronder voor je op welke televisies we in dit artikel recenseren. Vind de beste tv aan de hand van deze opsomming en door de reviews te lezen!

Product naam
1. Samsung UE50MU6100
2. Philips 32PFS5362
3. LG 43UJ630V
4. Philips 49PUS7272 – Ambilight
5. Samsung UE55MU7000
6. LG OLED55C7V
7. Sony KD-55XE9305
8. Panasonic TX-58EXW784
9. Samsung UE55KS9000
10. LG OLED65E7V

 

1. Samsung UE50MU6100

Zoek je naar de beste tv voor jouw behoeften? Dan kun je eerst voor jezelf nagaan hoe groot een dergelijke tv moet zijn. Het formaat van de televisie kun je bepalen aan de hand van de beschikbare ruimte waar je hem wil neerzetten. Natuurlijk kan het formaat ook een belangrijke rol spelen wanneer je bijvoorbeeld een grote woonkamer hebt. In een dergelijk geval zit je meestal best ver van de tv. Dan is een kleine televisie niet aangeraden. Wil je graag een basis middelgrote tv hebben? Dan kies je voor de Samsung UE50MU6100. Dit model is de beste tv voor jou, omdat hij een middelgroot model is met basismogelijkheden. Op deze televisie bekijk je scherpe 4K beelden. Mocht je dit apparaat verbinden met het internet, dan krijg je toegang tot je lievelingswebsites, apps en online video’s.

Samsung UE50MU6100

Voor extra bedieningsgemak wordt de Samsung UE50MU6100 televisie geleverd met een programmeerbare One Remote Control. Hierdoor kun je hem gebruiken voor het bedienen van alle aangesloten apparaten. Je hoeft dus niet steeds op zoek te gaan naar de ene of andere afstandsbediening voor diverse apparaten. Doordat er slechts 1 afstandsbediening nodig is, neem je afscheid van een lade vol losse afstandsbedieningen. De 50 inch smart tv brengt bovendien extra functies met zich mee. Zo kun je bijvoorbeeld de smart view app op je smartphone downloaden om je beelden rechtstreeks te versturen naar het scherm. De applicatie geeft je zelfs de mogelijkheid om allerlei instellingen vanuit je mobiele apparaat te wijzigen. Wanneer je eenmaal naar de tv kijkt, dan geniet je van superlevendige details, omdat er is gezorgd voor UHD-resolutie. Het doet er dus niet uit waar je naar kijkt, want alles ziet er beter uit.

Voordelen van de Samsung UE50MU6100:

 • Het geluid dat uit de televisie komt is helder.
 • Je kunt je tv draadloos via wifi verbinden met internet.
 • Deze televisie heeft een 4K UHD-resolutie voor betere kleuren en helderheid.
 • Hij beschikt over een Tizen besturingssysteem, dat apps, internet en live televisie overzichtelijk samenbrengt.
 • Dit apparaat wordt geleverd met een programmeerbare One Remote Control, die je voor al je apparaten kunt gebruiken.

Nadelen van de Samsung UE50MU6100:

 • 3D wordt niet ondersteund.
 • Deze tv is niet voorzien van een hoofdtelefoon aansluiting.

2. Philips 32PFS5362

Wanneer je een tv aanschaft, dan kijk je naar de functies, maar ook het design van de tv zelf. Het apparaat moet namelijk goed passen bij je interieur. Is de beste tv voor jou een model met een elegant Europees design en veel functies? Dan is de Philips 32PFS5362 de beste tv voor jou. Dit apparaat is een smart tv, die met gemak al je favoriete apps en content brengt naar een full HD scherm met Pixel Plus HD. Dit klinkt wellicht zeer technisch, maar het houdt alleen in dat het apparaat de beelden superscherp weergeeft. Je kunt dus gemakkelijk genieten van multiplayer games, allerlei nieuwe films en live sport. Het doet er niet eens toe waar je je bevindt. De Philips App Gallery brengt namelijk entertainment naar je toe.

Philips 32PFS5362

Nadat je meer te weten bent gekomen over het design en de beeldscherpte van de Philips 32PFS5362, ga je na hoe groot hij is. De grootte van de tv bepaalt namelijk of dit apparaat past op de plek die je daarvoor hebt gereserveerd. Het is daarnaast belangrijk om te kijken welke grootte ideaal is voor de afstand tussen je bank en de tv. Deze smart tv is een 32 inch model. Hij stelt je in de gelegenheid om te genieten van een slimmere ervaring dan het geval is bij een traditionele tv. Denk er bijvoorbeeld aan dat je er gemiste uitzendingen van je lievelingszenders op kunt bekijken. Daarnaast is het mogelijk om een USB-stick, MP3-speler, digitale camera of ander multimedia-apparaat aan te sluiten op de USB-poort van de tv. Je kunt hierdoor op een gebruiksvriendelijke manier genieten van prachtige foto’s, mooie muziek en unieke video’s.

Voordelen van de Philips 32PFS5362:

 • Hij is aantrekkelijk geprijsd.
 • Deze tv beschikt over een mooi, slank design.
 • Je kunt deze tv draadloos verbinden met internet via wifi.
 • Dit model is een smart tv dus je hebt toegang tot diverse games, online entertainment en leuke apps.
 • Er is een geïntegreerde mediaspeler, dus je kunt vanaf USB-geheugen films, foto’s en series op een gemakkelijke manier bekijken.

Nadelen van de Philips 32PFS5362:

 • De tv heeft geen Bluetooth.
 • Dit apparaat beschikt niet over een draaibare voet om de tv op je kijkpositie te richten.

3. LG 43UJ630V

Zoek je naar de beste tv voor jouw behoeften? Dan zijn er verschillende factoren waar je naar kunt kijken. Velen gaan na hoe groot de televisie is. Anderen kijken naar de beeldkwaliteit. Mocht je al eens eerder een tv van een bepaald merk hebben gehad, dan zoek je misschien naar een televisie van een specifiek merk. Wat dacht je van en LG televisie met 4K HDR en een 43 inch scherm? Als deze eigenschappen je aanspreken, dan is de LG 43UJ630V wellicht de beste tv voor jou. Deze tv is een basismodel met aantrekkelijke functies. Hij ondersteunt namelijk 4K UHD resolutie, wat betekent dat de beeldkwaliteit uitstekend is. Je favoriete films, games of series komen hierdoor keer op keer scherp in beeld. “Slimme” apparaten zijn tegenwoordig bovendien niet meer weg te denken. Daarom is deze televisie voorzien van handige smart tv functies.

LG 43UJ630V

De smart tv functies van de LG 43UJ630V worden geactiveerd wanneer je deze televisie aansluit op het internet. Je kunt er dan voor zorgen dat je favoriete online videodiensten, websites en games overzichtelijk te zien zijn in een hoofdmenu. Hierdoor wordt de bediening van de tv extra vergemakkelijkt. Bij sommige televisies is het zo dat wanneer je vanuit de ene hoek naar het scherm kijkt, dit er anders uitziet dan wanneer je vanuit een andere hoek kijkt. Dit probleem heb je niet bij deze tv. Hij zorgt namelijk voor een consistente beeldkwaliteit vanuit elke kijkhoek. Voor optimaal kijkplezier is er zelfs gezorgd voor contrastverbetering. Hierdoor ontstaat er een optimale weergave van de verschillende beelden. Er is zelfs rekening gehouden met het geluid. Daarom beschikt de tv over geavanceerd, gesimuleerd surround geluid.

Voordelen van de LG 43UJ630V:

 • Je kunt de tv draadloos met internet verbinden dankzij de wifi optie.
 • Bij deze televisie is er gezorgd voor een prachtige beeldweergave dankzij 4K UHD en contrastverbetering.
 • Deze tv beschikt over het WebOS 3.5 besturingssysteem, dat live televisie, internet en apps overzichtelijk verenigt.

Nadelen van de LG 43UJ630V:

 • De meegeleverde afstandsbediening is vrij klein.
 • Het is niet mogelijk om een hoofdtelefoon aan te sluiten op deze tv.

4. Philips 49PUS7272 – Ambilight

Een tv is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken. We hebben allemaal wel een tv in huis, waar we allerlei programma’s op bekijken. Zoek je daarom naar de beste tv voor jouw behoeften? Dan kun je kiezen voor de Philips 49PUS7272 – Ambilight. Dit apparaat met een beeldschermdiameter van 49 inch is een middenklasse en middelgrote tv. Ideaal dus voor het gemiddelde gezin en de gemiddelde woonkamer. Wanneer je gezellig naar de tv kijkt, dan is het belangrijk dat de beelden van goede kwaliteit zijn. Dit is zeker het geval wanneer je kiest voor deze televisie. Hij beschikt namelijk over 4K UHD ondersteuning. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de televisie zorgt voor een scherpe en kleurrijke beeldweergave. Om de omgeving rondom je tv verder te verfraaien, beschikt dit model over Ambilight. Dit licht verlicht de wand achter de tv in de desbetreffende kleuren van het beeld.

Philips 49PUS7272

Wanneer je deze tv in huis haalt, dan sta je meteen versteld van de prachtige vormgeving. Dit apparaat heeft namelijk een elegant design en een slanke behuizing. Voor een extra dimensie is er zelfs gezorgd voor een unieke boogstandaard. De tv wordt dus sowieso een pronkstuk in de woon- of slaapkamer. Hoewel dit apparaat er stijlvol uitziet, scherpe beelden produceert en tevens Ambilight met zich meebrengt, zijn er toch nog meer unieke eigenschappen. Zo is deze tv voorzien van een Quad Core processor. Deze complementeert de kracht van Android voor een spannende ervaring tijdens bijvoorbeeld het gamen. Wil je meer dan alleen naar de tv kijken en gamen? Dan kun je via de Google Play Store en de Philips applicatie genieten van allerlei vormen van multimedia. Er is namelijk een grote collectie games, films, tv, apps en muziek online.

Voordelen van de Philips 49PUS7272 – Ambilight:

 • Het geheugen van 16 GB is uitbreidbaar.
 • Snelle beelden worden vloeiend weergegeven dankzij de 100 Hz beeldverversing.
 • Tegelijk kunnen er 4 apparaten worden aangesloten op de 4 HDMI ingangen van de tv.
 • Er is gezorgd voor Ambilight, wat de wand achter de tv verlicht in de kleuren van het beeld.
 • Dankzij het Android TV besturingssysteem kun je apps, live tv en internet overzichtelijk bijeen brengen.

Nadelen van de Philips 49PUS7272 – Ambilight:

 • Dit apparaat ondersteunt geen 3D media.
 • Hij is niet voorzien van een draaibare voet, dus je kunt hem niet op je kijkpositie richten.

5. Samsung UE55MU7000

Ben je een echte tv freak? Dan is het voor jou vast wel belangrijk om te beschikken over een relatief grote tv met haarscherpe beelden. De beste tv voor jou beschikt daarom over een hoog dynamisch bereik oftewel een hoge HDR factor. Wij kennen een dergelijke televisie die goed bij je zal passen, namelijk de Samsung UE55MU7000. Dit apparaat beschikt over HDR1000/Extreme. Je beleeft dus zelf hoe lichtsterk de 55 inch tv is. Dankzij de haarscherpe beelden, ontgaat geen enkel detail je. Hierdoor kun je ook optimaal genieten van elke scène. Om je een beter idee te geven van hoe scherp de beelden zijn, vergelijken wij het beeld van deze tv met die van een bioscoop. Het beeld is even helder! Voor een nog betere kijkbeleving is de tv zelfs voorzien van Dynamic Crystal Color oftewel een briljante weergave van de beelden in dynamische, kristalheldere kleuren.

Samsung UE55MU7000

Misschien had je eens een tv waarbij de focus enkel gericht was op de gekleurde gedeeltes. Dergelijk beeld is prima, zo lang er geen donkere of juist overbelichte scènes getoond worden. Als je in alle omstandigheden wil genieten van prachtige beelden, dan is een tv met Precision Black en Peak Illuminator nodig. Deze functies houden in dat zwart zeer diep en wit zeer helder wordt weergegeven. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van krachtig contract en Local Dimming. De Peak Illuminator daarentegen zorgt ervoor dat lichte gedeelten in donkere scènes nog lichter worden weergegeven. Kijken we naar een paar niet beeld gerelateerde eigenschappen van dit apparaat, dan zien we dat je alle aangesloten kabels netjes op kunt bergen aan de achterkant van de tv. Via One Connect kun je bovendien elk apparaat eenvoudig aansluiten en vervolgens opbergen in een kastje.

Voordelen van de Samsung UE55MU7000:

 • Alle aangesloten apparaten kun je bedienen met 1 afstandsbediening.
 • Er is gezorgd voor 100 Hz beeldverversing, waardoor snelle beelden vloeiend worden weergegeven.
 • De tv heeft een 10 bit paneel waardoor je er realistische en kleurrijke HDR beelden op kunt bekijken.
 • Hij is voorzien van UHD premium, die hoge helderheid en breder kleurbereik leert dan standaard UHD.
 • Je kunt je mobiele apparaat eenvoudig verbinden met het grote scherm om optimaal te genieten van al je content dankzij Smart View.

Nadelen van de Samsung UE55MU7000:

 • Deze tv is niet voorzien van een hoofdtelefoon aansluiting.
 • Het standaard geluid kan verbeterd worden door een soundbar of surround systeem aan te sluiten op de tv.

6. LG OLED55C7V

Ben je iemand die niet houdt van alledaagse zaken? Dan is de beste tv voor jou wellicht een model dat je de mogelijkheid geeft om te duiken in een eindeloze wereld vol met premium content. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de LG OLED55C7V. Dit model is wellicht de beste tv voor jou, omdat hij is voorzien van een WebOS 3.5 Launcher Bar en een Magic Remote. Je kunt dus optimaal genieten van premium content van alle bekende providers. Als je toegang hebt tot allerlei unieke programma’s, dan wil je deze natuurlijk bekijken in een goede beeldkwaliteit. Daar heeft de fabrikant van deze tv aan gedacht. Daarom is de tv voorzien van zowel perfect beeld als perfect geluid. De geluidservaring kun je zelfs extra verbeteren door de SJ9 soundbar toe te voegen aan de tv.

LG OLED55C7V

Als we kijken naar de beeldkwaliteit, dan zien we dat de LG OLED55C7V beschikt over actieve HDR. Dit houdt in dat de beelden per scène worden geoptimaliseerd, waardoor een levensechte kijkervaring gegarandeerd is. Wanneer een tv uit is, dan weet je dat het scherm zwart is. Dit geldt ook voor deze tv. Echter, er is gezorgd voor perfect zwart, waardoor er perfecte kleuren zichtbaar zijn. De pixels van deze OLED tv zijn namelijk zelfoplichtend. Natuurlijk ga je ook na hoe groot een tv is voordat je hem aanschaft. Deze tv is 55 inch oftewel 140 cm groot. Je hoeft er dus niet vlak voor te zitten om de beelden goed te kunnen zien. Wanneer je hem bovendien een plek wil geven in huis, dan weet je van tevoren dat hij een mooie toevoeging vormt in de ruimte. De tv is namelijk voorzien van een ultra dun design zonder achtergrondverlichting.

Voordelen van de LG OLED55C7V:

 • Dit model is een smart tv, dus een wereld aan mogelijkheden gaat voor je open.
 • Snelle beelden worden vloeiend weergegeven dankzij de 100 Hz beeldverversing.
 • Er is gezorgd voor een OLED scherm zodat een beeld met een hoge contrastratio en levensechte kleuren gegarandeerd is.
 • De tv beschikt over UHD premium voor een breder kleurbereik en hogere helderheid dan het geval is bij standaard UHD.

Nadelen van de LG OLED55C7V:

 • Deze tv ondersteunt geen 3D content.
 • Doordat hij geen draaibare voet heeft, kun je hem niet op je kijkpositie richten.

7. Sony KD-55XE9305

Als je op zoek gaat naar een nieuw apparaat, dan spelen verschillende factoren een rol. Hetzelfde geldt voor het uitkiezen van de beste tv voor jouw behoeften. Natuurlijk is het logisch om te kijken naar het schermdiagonaal van de verschillende modellen. Je moet namelijk van tevoren weten of de tv wel geschikt is voor de plek waar je hem wil zetten. Vaak speelt behalve de afmeting ook het merk een rol. Dit komt doordat je wellicht al eerder goede ervaringen had met een ander product of een ander model van dezelfde fabrikant. Het kan natuurlijk ook dat bijvoorbeeld een deskundige een bepaald merk heeft aanbevolen. Wat dacht je van een Sony tv? Als je goede ervaringen hebt met dit merk of je bent geadviseerd om een dergelijke tv te kopen, dan kun je kiezen voor de Sony KD-55XE9305. Dit is de enige Sony tv in deze lijst.

Sony KD-55XE9305

Bij sommige tv’s is het je misschien opgevallen dat de snelle beelden niet vloeiend worden weergegeven. Daar hoef je je geen zorgen over te maken als je de 55 inch Sony KD-55XE9305 in huis hebt. Dit apparaat zorgt er namelijk voor dat je naar een scherpe en vloeiende weergave van je games, series of films kunt kijken. Bij de snelle acties ontstaat er namelijk geen vertraging op het scherm. Dit apparaat is tevens voorzien van een 10 bit paneel, dat een groot kleurbereik met zich meebrengt. De beelden op de tv zien er hierdoor altijd realistisch uit. Wil je niet gewoon naar de tv kijken? Geen nood. Je kunt namelijk de televisie verbinden via internet. Op die manier krijg je toegang tot smart tv. Je kunt dan apps gebruiken, websites bezoeken en nog veel meer. De afstandsbediening is zelfs voorzien van spraakbesturing!

Voordelen van de Sony KD-55XE9305:

 • Je kunt de afstandsbediening door middel van spraak besturen.
 • Realistische en kleurrijke HDR beelden worden weergegeven dankzij het 10 bit paneel.
 • Als je de Sony SUWL840 muurbeugel koopt, dan kun je de tv strak aan de muur hangen.
 • Er is gezorgd voor 10 Hz beeldverversing, waardoor snelle beelden vloeiend worden weergegeven.
 • Voor een hogere helderheid en een breder kleurbereik is dit apparaat voorzien van UHD premium.

Nadelen van de Sony KD-55XE9305:

 • Het stroomsnoer van dit apparaat is relatief kort.
 • Je kunt hem niet op je kijkpositie richten, want hij heeft geen draaibare voet.

8. Panasonic TX-58EXW784

Tot nu toe hebben we kleine, middelgrote, maar ook relatief grote tv’s gezien. Echter, het kan voorkomen dat de beste tv voor jou toch een groter model is. Misschien heb je een relatief grote woonkamer. Als dat het geval is en je wil graag je tv tegen de muur zetten, dan heb je een vrij grote televisie nodig. Op een klein model is het namelijk niet prettig om van een afstand naar je programma’s te kijken. Wij kennen een iets grotere tv die wellicht aan jouw eisen voldoet, namelijk de Panasonic TX-58EXW784. Dit model vinden wij de beste tv voor jou, omdat hij een schermdiagonaal van 58 inch of 147 cm heeft. Je kunt hem dus gerust een plek aan de wand van je woonkamer geven en relaxen in je luie stoel. Het beeld kun je vanwege het formaat namelijk goed bekijken.

Panasonic TX-58EXW784

Bij de Panasonic TX-58EXW784 zorgt niet alleen zijn formaat ervoor dat je geniet van een goede kijkbeleving. Dit apparaat beschikt namelijk ook over premium beeldkwaliteit. Dit komt doordat hij is voorzien van 4K PRO HDR-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de desbetreffende beelden precies worden weergegeven zoals de filmmaker dat in gedachten had. De beelden komen dus als het ware tot leven. Hierdoor voel je je alsof je zelf ook een personage bent in de film of serie waar je naar kijkt. Voor een verhoogd gebruiksgemak is deze tv voorzien van een draai- en tilfunctie. Je kunt dus altijd de perfecte kijkhoek instellen. Dit betekent dat je gerust vanuit verschillende plekken in de woon- of slaapkamer naar de tv kunt kijken zonder je zorgen te maken dat je niet de beste plek hebt. Zorg tevens met het Firefox OS besturingssysteem voor een overzichtelijk menu!

Voordelen van de Panasonic TX-58EXW784:

 • Deze tv ondersteunt 3D-beelden.
 • Dankzij de UHD resolutie zijn ook kleinere details duidelijk zichtbaar.
 • Met deze tv bekijk je realistische en kleurrijke HDR-beelden, omdat hij beschikt over een 10 bit paneel.
 • Dit apparaat is voorzien van 100 Hertz beeldverversing waardoor snelle beelden vloeiend worden weergegeven.

Nadelen van de Panasonic TX-58EXW784:

 • Je krijgt er geen 3D brillen bij.
 • Om het geluid te verbeteren is een externe speaker vaak handig.

9. Samsung UE55KS9000

Zoek je naar de beste tv voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst voor jezelf na te gaan over welke eigenschappen een dergelijk model moet beschikken. Denk er bijvoorbeeld aan dat de ideale tv voor jou gepaard gaat met een heldere weergave. Het kan ook dat jouw droommodel nauwelijks beschikt over spiegelingen. Moet de tv voor jou tevens content met een lagere resolutie verbeteren? Dan is de Samsung UE55KS9000 de beste tv voor jou. Dit apparaat is speciaal ontworpen voor een optimale kijkervaring. Dit kun je onder andere zien aan de kleine details die zelfs in de donkerste schaduw worden weergegeven. Het apparaat is namelijk voorzien van HDR 1000. Hierdoor komen de beelden optimaal tot leven. Dit is onder andere te merken aan de levensechte kleurbeleving. Je hoeft je bovendien ook in de lichtste woonkamer geen zorgen te maken, want de tv laat nauwelijks spiegelingen toe.

Samsung UE55KS9000

Sommige tv’s zijn er goed in om content met een hoge resolutie prachtig weer te geven. Echter, niet alle beelden zijn opgenomen met de beste resolutie. Daarom kan het belangrijk zijn voor jou dat de tv waar je voor kiest content met een lagere resolutie verbetert. De Samsung UE55KS9000 beschikt over deze functie. Hij beschikt namelijk over de SUHD Remastering Engine van Samsung. Deze zorgt ervoor dat content met een lagere resolutie wordt geanalyseerd en vervolgens automatisch wordt geremasterd naar SUHD. Er wordt dus keer op keer gezorgd voor scènes die de bedoelingen van de maker zo dicht als maar kan kunnen benaderen. Er zijn verschillende redenen waarom gebruikers nieuwe tv’s kopen. Zo kun je een tv kopen om slechts naar films, series en nieuws te kijken. Echter, met deze 55 inch tv kun je dieper in je content duiken, waardoor het beeld veel diepte krijgt.

Voordelen van de Samsung UE55KS9000:

 • Zijn 100 Hertz beeldversterking zorgt voor snelle beelden die vloeiend worden weergegeven.
 • Doordat dit apparaat is voorzien van UHD premium, is een hogere helderheid en breder kleurbereik gegarandeerd.
 • Deze tv is voorzien van een Quantum Dot paneel, dat pure, rijke kleuren met zich meebrengt met een hoge schermhelderheid.

Nadelen van de Samsung UE55KS9000:

 • Mocht je slechts een klein budget hebben, dan kan de prijs tegenvallen.
 • Dit apparaat is niet voorzien van een draaibare voet, die je de mogelijkheid geeft om hem op je kijkpositie te richten.

10. LG OLED65E7V

Ben je op zoek naar een extra grote tv? Dan voldoen de modellen van 55 inch en kleiner niet aan je vereisten. Dat hoeft geen probleem te zijn, omdat er ook grotere modellen verkrijgbaar zijn. Misschien is de beste tv voor jou een model met een schermdiagonaal van 65 inch. Vind je je hier helemaal in terug? Dan hebben we goed nieuws voor je. Wij vinden namelijk dat de LG OLED65E7V vanwege zijn formaat de beste tv voor jou is. Deze tv is de grootste tv uit deze top 10 best verkochte modellen. Hij heeft namelijk een schermdiagonaal van 65 inch. Dankzij deze grootte en ook de superieure beeldkwaliteit kun je keer op keer genieten van een levensechte weergave van de beelden. Je ontdekt onder andere zeer kleine details in donkere schaduwen. Ook details in felle zonnestralen kun je goed waarnemen op deze tv.

LG OLED65E7V

Is het je weleens opgevallen dat sommige tv’s de “extreme” kleuren wit en zwart niet helemaal correct weergeven? Soms wordt de witte kleur bijvoorbeeld weergegeven als lichtgrijs en de zwarte kleur als donkergrijs. Hier hoef je je geen zorgen over te maken als je de LG OLED65E7V in huis hebt. Deze tv beschikt namelijk over een hoge contrastratio, waardoor je er zeker van bent dat de kleur zwart ook echt als zwart wordt weergegeven. Natuurlijk kijken we niet alleen naar de witte en zwarte kleuren. Ook de andere kleuren wil je namelijk goed waarnemen. Daarom beschikt dit apparaat over een kleurrijke en natuurgetrouwe beeldkwaliteit. De tv zorgt voor deze kwaliteit dankzij de actieve HDR technologie. Wil je van nog meer mogelijkheden genieten? Dat kan! Deze televisie wordt namelijk geleverd met een Magic Remote, die het navigeren door kanalen vergemakkelijkt.

Voordelen van de LG OLED65E7V:

 • Aangezien de tv geschikt is voor een beugel, kun je hem gemakkelijk aan de wand bevestigen.
 • Hij beschikt over UHD premium, die een breder kleurbereik en een hogere helderheid levert dan de standaard UHD.
 • Dit apparaat beschikt over 100 Hertz beeldverversing, wat ervoor zorgt dat zelfs snelle beelden vloeiend worden weergegeven.
 • Bij deze televisie is er gezorgd voor een OLED scherm, dat een beeld met een hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren weergeeft.

Nadelen van de LG OLED65E7V:

 • Dit apparaat ondersteunt geen 3D.
 • Er is bij deze tv niet gezorgd voor een draaibare voet waarmee hij op je kijkpositie gericht kan worden.

Add comment