HDTV kabelontvanger Humax iRHD-5100c

Dankzij de Humax iRHD-5100c HDTV  kabelontvanger kunt u al uw favoriete programma’s in HDTV-kwaliteit opnemen. Programma’s die u later wilt terugkijken worden probleemloos op deze externe harddisk opgeslagen.

Daarnaast maakt deze externe harde schijf het mogelijk om live uitgezonden programma’s te pauzeren. Met één druk op de knop pauzeert u het programma en met een volgende knop hervat u het programma. Daarnaast is het terugspoelen van een programma mogelijk. Zo kunt u uw favoriete scene keer op keer bekijken. Let op: De externe harddisk wordt niet meegeleverd.

Bij de ontwikkeling van de iRHGD-5100c is de bewezen kwaliteit en het gebruiksgemak van de ‘HD-zapper’ Humax iRHD-5000c uitgangspunt geweest.

De Humax iRHD-5100c is in staat om samen te werken met andere apparaten die over de DLNA-functionaliteit beschikken.

Met de Humax iRHD-5100c is het mogelijk om digitale tv-programma’s via het huisnetwerk op een HD TV af te spelen of op een opslagmedium op te slaan om later te bekijken. Met slechts één ontvanger is het mogelijk om op meerdere plaatsen tegelijk te genieten van digitale HDTV.

De belangrijkste kenmerken van de Humax iRHD-5100c
– Weergave in verschillende resoluties
– Snelle elektronische programmagids
– Dankzij ecodesign richtlijn een uitzonderlijk laag stroomverbruik
– Surround sound geluid
– HDMI 1.3a, 2 USB poorten, RGB/SVBS- en Dolby Digital uitgang
– Ingebouwde Irdeto kaartlezer
– Universele afstandsbediening

Voor alle specifieke productinformatie wordt u doorverwezen naar de website van Humax. Daar kunt u alle informatie vinden over de uitgangen, specificaties van de afstandsbediening et cetera.

Verwacht wordt dat de Humax iRHD-5100c eind mei/ begin juni 2010 geleverd wordt, waarbij een adviesprijs van €199,- wordt gehanteerd.

 

Add comment